Grøn Protein-skål med ærteprotein, quinoa & avocado

– cremet og protein-on-point

Ingredienser (1 portion):

  • 30 g neutralt ærteproteinpulver
  • 100 g kogt quinoa (ca. 35 g ukogt)
  • ½ avocado (ca. 70 g)
  • 50 g grøn peberfrugt
  • ½ fed hvidløg (finthakket – valgfrit, men giver oomph)
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • Ca. 50-75 ml mandelmælk til at røre proteinpulveret ud
  • Salt, peber, evt. lidt citron

Sådan gør du:

  1. Kog quinoa, hvis du ikke allerede har – 1 del quinoa til 2 dele vand, 10-12 min.
  2. Rør ærteproteinpulveret ud i lidt vand eller plantebaseret mælk, til det bliver en cremet, yoghurt-lignende konsistens. Brug en gaffel eller lille piskeris.
  3. Hak peberfrugt og hvidløg og svits dem kort på en pande i lidt olie – 3-4 min, til de er møre men stadig sprøde.
  4. Skær avocado i skiver.
  5. Anret quinoa i en skål, top med ærteprotein-cremen, peberfrugt, hvidløg og avocado. Smag til med salt, peber og evt. citron.

💪 Proteinindhold pr. portion:

  • Ærteproteinpulver (30 g): 24 g protein
  • Quinoa (100 g kogt): 4 g protein
  • Grøn peberfrugt (50 g): 0.5 g protein
  • Avocado + olie: mostly smooth fats 😎

👉 I alt: ca. 28.5 g protein